Vitamiinit jokaisen oman terveystavoitteiden mukaisesti

Vitamiinit jotka rakennetaan jokaisen asiakkaan oman kehon, elämäntapojen, arvojen ja terveystavoitteiden mukaisesti ja toimitetaan kotiin kerran kuussa.

Vitamiinit jokaisen oman terveystavoitteiden mukaisesti

Nordful on uudenlainen, Helsingistä lähtöisin oleva terveysteknologian yritys, joka mullistaa vitamiinien syömisen. Yritysmalli perustuu yksinkertaisuuteen, räätälöintiin ja korkealaatuisiin ainesosiin, jotka tekevät keholle hyvää.
Yrityksen ensimmäinen tuote on personoitu vitamiinipaketti, joka rakennetaan jokaisen asiakkaan oman kehon, elämäntapojen, arvojen ja terveystavoitteiden mukaisesti ja toimitetaan kotiin kerran kuussa. Nordful on tutkimusdatan pohjalta kehittänyt testin, joka auttaa valitsemaan juuri omiin tarpeisiin sopivat tuotteet. Tuotevalikoimasta löytyvät vain ne ravintolisät, joiden hyödyistä löytyy vahvaa tieteellistä näyttöä. Korkean laatutason varmistamiseksi kaikki vitamiinit ja mineraalit hankitaan GMP-sertifioiduilta, EU:n sisäisiltä tuottajilta. Pakkaus tapahtuu pohjoismaisessa pakkauslaitoksessa, joka seuraa korkeita laatuvaatimuksia.
Tuomalla yhteen parhaat tarjoajat, tieteen, teknologian ja muotoilun, Nordful inspiroi ottamaan askeleen kohti terveellisempää elämää.

Tästä tarjouksiin

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *