Ruokaa kotiovelle ja bonusta tilauksesta | Pizza-Online bonus

Tilaa ruokaa Pizza -Onlinesta kotiovelle ja kerrytä samalla bonuksia! Pizza, Kebab tai mitä vaan. Ravintolat kerättynä yhteen paikkaan.

Ruokaa kotiovelle tästä:

Ruokaa kotiovelle ja bonusta tilauksesta | Pizza-Online bonus

Miten sitten ruokaa kotiovelle palvelu toimii?

Ruoan kotiinkuljetus helpoimmillaan 

Jos etsit palvelua, joka yhdistää melkein kaikki Suomen ravintolat, olet löytänyt sen. Pizza-online.fi kerää ravintolat yhteen paikkaan, jotta ruoan tilaaminen kotiinkuljetuksella olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Saman palvelun alta sekä löydät lähimmät ravintolat että pääset tilaamaan kotiinkuljetuksella niiden ruokalistoilta juuri sinulle mieleistä ruokaa helposti ja nopeasti. Voit tilata ruoat meidän näppärällä applikaatiolla tai kätevästi verkossa. Nyt vain tutustumaan ja ihastumaan! 

Miten kattava ravintolatarjonta on Pizza-online.fi:ssä? 

Meillä on ravintoloita noin sadassa Suomen kaupungissa, esimerkiksi Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku ja Tampere. Palvelusta löytyy ravintoloita Rovaniemeltä, Imatralta ja jopa Kittilästä. Palvelustamme löytyy myös paljon erilaisia ravintoloita, kuten italialainen, intialainen, kiinalainen, japanilainen tai nepalilainen ravintola. Myös ruokalajeja on laidasta laitaan jokaisen makuun, esimerkiksi sushi, kebab, pizza, hampurilainen ja falafel. Nyt vain tutustumaan Pizza-online.fi-palveluun ja sen tarjontaan, sillä herkullinen ruoka odottaa sinua! 

Miten palvelu toimii? 

Syötä etusivulle haluamasi toimitusosoite, niin listaamme kaikki ravintolat, jotka kuljettavat syöttämääsi osoitteeseen – olit sitten kotona tai kaverin luona. Sen jälkeen valitset mieleisen ravintolan, jonka jälkeen pääset valitsemaan annokset jotka houkuttelevat sinua (tai teitä) eniten – oli se sitten mitä tahansa pizzasta sushiin tai kiinalaiseen ruokaan. Tämän jälkeen voit lähettää tilauksesi, jolloin ravintola aloittaa ruokasi valmistuksen. Hetkisen kuluttua ovikello huutaa PIMPOM ja saat tuoreen ja maukkaan aterian kotiovellesi. Parasta ruokahalua! 

Bonusta melkein jokaisesta tilauksesta 

Useat ravintolat tarjoavat Pizza-online.fi palvelussa Bonusta. Se tarkoittaa sitä, että kyseisiltä ravintoloilta tilatessasi saat heidän tarjoaman prosentuaalisen summan takaisin Bonuksina. Näitä Bonuksia voit käyttää maksuvälineenä tilaukseesi kyseisestä ravintolasta siitä lähtien. Voit käyttää Bonuksia kassalla oston yhteydessä. Pizza-online.fi:ssä haluamme myös palkita meidän asiakkaita aika ajoin, joskus kilpailulla, arvonnalla tai tarjouksilla ja alennuksilla. Näitä voit saada usealla eri tavalla: seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa, tilaamalla meidän uutiskirje tai meidän applikaation ilmoituksilla – eli kun lataat Pizza-online.fi -applikaation, niin kannattaa pitää ilmoitukset päällä. Näin olet ensimmäisenä kuulemassa tarjouksista.

pizza-online.fi

Tästä muihin tarjouksiin

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *