Aikakausilehdet | Tarjoukset | Tilaajalahjat

Aikakausilehdet, tarjoukset ilmaiset tilaajalahjat ja vaihtuvia kampanja etuja. Suuri valikoima parhaita aikakausilehtiä.

Aikakausilehdet tilaajalahjoilla. Valtava valikoima aikakausilehtiä upeilla lahjoilla. Myös hyviä kampanja etuja ja tarjouksia.

Olemme yhteistyössä yritysten kanssa ja tavoitteemme on löytää jokaiselle parhaita tarjouksia. Kun valitset sivuilta lehden, löydät useita erimittaisia tilausjaksoja erilaisilla tilaajalahjoilla. 

Aikakausilehdet | Tarjoukset | Tilaajalahjat

Kokeile lehteä ja saat tilaajalahjat mukana. Sinulla on aina oikeus irtisanoa tilaus mikäli et ole lehteen tyytyväinen tai haluat tilata jonkun toisen lehden. 

Seiska Tarjous TUTUSTU JA TILAA TÄSTÄ

Lukijamäärältään kymmenen suurinta suomalaista aikakausilehteä vuonna 2014

  1. Pirkka 2 758 000
  2. Yhteishyvä 2 017 000
  3. OP Pohjola -lehti 1 352 000
  4. Terveydeksi! 1 144 000
  5. Aku Ankka 835 000
  6. ET-lehti 596 000
  7. Me 583 000
  8. Seiska 498 000
  9. Tekniikan Maailma 492 000
  10. Kodin Kuvalehti 423 000

Lähde: KMT Lukija -tutkimus, MediaAuditFinland Oy, 2015.

Yleisesti

Suomessa aikakaus- ja sanomalehtien tilausmaksun arvonlisävero oli vuoden 2011 loppuun asti nolla prosenttia. Menettely oli peräisin 1960-luvulta ja perusteena olivat lehtien merkitys uutisten välittäjinä ja kansansivistykselliset seikat. Euroopan unioniinliittyessään Suomi sai oikeuden jatkaa verovapautta.[8] Aikakauslehtien tultua arvonlisäveron alaisiksi vuoden 2012 alusta niiden kustantajat alkoivat pian postittaa lehtiä Ahvenanmaalta veron välttämiseksi, jolloin veron tuotto putosi kymmenesosaan. Kun Ahvenanmaan käyttö tehtiin lainmuutoksella mahdottomaksi 2015, kustantajat siirtyivät postittamaan lehtiä alv-vapaasti lähimmästä EU:n ulkopuolisesta maasta, Norjasta.[9]

Wikipedia

Aikakauslehti on tilattava, irto­numerona ostettava tai jäsenyyden tai asiakkuuden perusteella vastaanotettava julkaisu, joka ilmestyy säännöllisesti vähintään kerran vuodessa. Sen ilmestymistiheys on harvempi kuin sanomalehdellä ja toisin kuin sanomalehdellä, uutiset eivät ole sen oleellisinta sisältöä. Aikakauslehdessä on tyypillisesti useiden sivujen tai aukeamien laajuisia, usein suurikokoisilla valokuvilla kuvitettuja artikkeleita ajankohtaisista aiheista. Aikakauslehti ei ole sisällöltään pääasiassa mainontaa, eikä mainosten osuus ylitä toimituksellisen sisällön osuutta.

Wikipedia

Aikakauslehti voi olla painettuna kooltaan, muo­doltaan ja paino­paperiltaan millainen tahansa ja digitaalisena luettavissa millä laitteella tahansa.

Wikipedia

Lisää lehtitarjouksia

Historiaa

Ensimmäisinä aikakauslehtinä maailmassa pidetään englantilaisten Richard Steelen ja Joseph Addisonin vuonna 1709 perustamaa The Tatler -lehteä ja vuosina 1711–1712 julkaisemaa The Spectatoria. Ne poikkesivat sanomalehdistä, koska niiden sisältö painottui pikemminkin viihteeseen ja valistukseen kuin uutisten ja kovan faktatiedon välittämiseen. Niiden esimerkkiä noudattivat myös Pohjois-Amerikan ensimmäiset aikakauslehdet, kuten Benjamin Franklinin vuonna 1741 perustamia The General Magazine, and Historical Chronicle, For all the British Plantations in America ja Andrew BradfordinAmerican Magazine, or a Monthly View of the Political State of the British Colonies. Näistä molemmat lopetettiin jo muutaman numeron jälkeen.[1]Myös Ruotsista tunnetaan moraalikysymyksiin keskittyneitä sivistyshenkisiä viikkolehtiä jo 1700-luvulta.

Wikipedia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *